General Osteopathic Council

London, SE1

Value: £875,000
Timescale: 17 Weeks

Size: 8,00 sq ft

Interactive Space Limehouse Design

The General Osteopathic Council required us to refurbish their 8,000 sq ft South London based office. The building was from the early 1900’s so extra care was taken to retain some of the more spectacular internal and external features.

The entire project was completed whilst the client was in situ so careful consideration was given to project phasing, staff decanting and most importantly our impact on the day to day running of the Council.

The project also involved the historically sympathetic restoration of original brickwork. Care was taken to protect and enhance the traditional elements of the building and bring out the original features and stone.

Virtus London